Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse omfatter al information på MindApps.dk. Ved besøg og brug af den service, som stilles til rådighed på MindApps.dk accepterer du denne ansvarsfraskrivelse.

Alle apps på MindApps har været igennem en grundig screeningsproces via ApptjekkerenApptjekkeren er udviklet af MindApps på baggrund af nationale og europæiske standarder for datasikkerhed. Alle apps er vurderet på baggrund af test i klinisk praksis. MindApps tilstræber, at alle oplysninger er korrekte og opdaterede, ligesom eventuelle fejl løbende rettes. Det er dog altid på eget ansvar, hvis en app benyttes til behandling.

MindApps.dk fraskriver sig ethvert ansvar for skader direkte eller indirekte forårsaget af apps eller råd givet på MindApps.dk. MindApps.dk understreger, at apps, råd og informationer på hjemmesiden ikke kan erstatte lægelig rådgivning, diagnose og behandling.

Derudover kan MindApps.dk ikke garantere hjemmesidens eller de screenede apps nøjagtighed, fuldstændighed, aktualitet, metode eller egnethed til et bestemt formål. Der tages ikke ansvar for synspunkter, rådgivning, anbefalinger eller udtalelser, der formidles i de forskellige apps.

Var artiklen nyttig for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark CoLab Denmark