Cookies

Persondatapolitik og cookies

MindApps.dk bruger som næsten alle andre sider også Cookies. Det betyder at du efterlader små elektroniske spor når du besøger siden. Her på siden kan du læse, hvilke spor du efterlader når du besøger MindApps.dk. Det betyder blandt andet at vi godt kan se, at din computer har været på siden før, men vi kan aldrig se, at det er dig.

De indsamlede data giver os information om:

  • Hvilke sider, der bliver besøgt på MindApps.dk
  • Hvor længe du og andre er her på siden
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken computer, smartphone eller tablet du bruger
  • Hvordan du har fundet os, f.eks. på Facebook eller Google

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet. Når du besøger MindApps.dk, så efterlades der en cookie som gør det muligt at genkende den enkelte enhed.


 

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at servere den bedst mulige hjemmeside til dig. Vi bruger statistikværktøjet Google Analytics, så vi lærer en masse om, hvordan du og andre bruger MindApps.dk. Med den viden forsøger vi hele tiden at optimere MindApps.dk, så den er så brugervenlig som muligt.


 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Er du ikke til cookies, så kan du altid slette eller blokere cookies. Hvordan du gør dette kan du se her

Der er dog en risiko for, at MindApps.dk ikke fungerer optimalt, hvis du vælger at blokere for Cookies.


 

Hvilke cookies bruger vi?

Google Analytics

Vi har Google Analytics kørende for at måle trafikken på websitet.

Du har mulighed for at fravælge Google Analytics cookies her.


 

Hvad kan vi ikke med Cookies?

Den måde vi bruger cookies på betyder, at vi kan se, hvordan du og andre bruger vores site, men vi kan ikke se, hvem du er. Vi kan se, hvor mange der har besøgt en bestemt side, men vi kan aldrig se, om du har besøgt den.


 

Brug af personoplysninger og data

Vi har kun din e-mail og andre oplysninger, hvis du direkte har oplyst dem. Det sker eksempelvis i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker det, kan du altid afmelde nyhedsbrevet, og så sletter vi dine data fra vores system.

Data og cookies bliver kun brugt til at gøre siden bedre. Data, cookies eller personoplysninger gives aldrig videre til en tredjepart.

Hvis du er i tvivl, eller hvis du mener, at vi ikke bruger dine personoplysninger korrekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.


 

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål til cookies, personoplysninger eller andet omkring sikkerheden på MindApps.dk, så skriv til mindapps@rsyd.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Internettets udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Du kan altid se hvornår rettighederne sidst er ændret under “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1 § 58. Datatilsynet påser af egen drift eller efter klage fra en registreret, at behandlingen finder sted i overensstemmelse med loven og regler udstedt i medfør af loven. .

Var artiklen nyttig for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark CoLab Denmark