Lægehåndbogen

Med Lægehåndbogens app kan du søge i over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer. Appen ejes af Danske Regioner, er ikke finansieret af reklamer og uafhængig af kommercielle interesser. Appen henvender sig primært til sundhedsfaglige.

Beskrivelse af appen:

Med Lægehåndbogens app kan du søge i cirka 2.500 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer i form af tegninger, røntgenbilleder, fotos, animationer og videoer. Du kan gemme dine favoritartikler og dele indhold i Lægehåndbogen med andre.

Lægehåndbogen er et elektronisk opslagsværk, som ejes af Danske Regioner. Lægehåndbogen er en del af den fælles offentlige sundhedsportal – .sundhed.dk. Lægehåndbogen er ikke finansieret af reklamer og er uafhængig af kommercielle interesser. Det er gratis at bruge Lægehåndbogen for både sundhedsprofessionelle og borgere.

Lægehåndbogen henvender sig primært til sundhedsfaglige brugere. Har du ikke en sundhedsfaglig baggrund, kan du med fordel benytte Patienthåndbogens app.

Appens målgruppe:

Lægehåndbogens app henvender sig primært til læger og sundhedsfaglige brugere.

Faglig vurdering:

“Den information, der er tilgængelig er skrevet af specialister og forskere inden for sundhedsområdet. Der er let adgang til at søge uddybende information gennem links og kildehenvisninger.” – Fagperson A

“Det faglige niveau er umiddelbart fornuftigt, men appen virker kun, hvis man har en aktiv dataforbindelse.” – Fagperson B

 

Beskrivelse af appens indhold og målgruppe er leveret af appudvikleren.

Læs mere

MindApps.dk understreger, at apps ikke kan erstatte sundhedsfaglig rådgivning, diagnose og behandling. Der tages ikke ansvar for synspunkter, rådgivning, anbefalinger eller udtalelser, der formidles i de forskellige apps.

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark