tiimo

Tiimo er en app til Android smartwatch, som hjælper børn og unge med ADHD til at få overblik over dagens aktiviteter. Tiimo fungerer ved at man opretter en profil på tiimo.dk, hvor man så kan angive de daglige gøremål. Tiimo viser efterfølgende disse gøremål på barnets smartwatch, i form af tekst, ikoner, billeder og visuel nedtælling af de specifikke gøremål. Igennem visualiseringen på uret samt vibrationer guider og støtter tiimo gennem dagligdagen.

 

Godt at vide:

 

+

  • Tiimo scorer ekstra højt på design gennem høj kvalitet og intuitiv opbygning
  • Tiimo udgør ikke en risiko i forhold til datasikkerhed. Som sundhedsprofessionel skal man dog være opmærksom på, at tiimo kræver databehandleraftale, hvis man ønsker at benytte tiimo i behandlingen. Ønskes dette kan i kontakte os på MindApps.dk for hjælp.
  • På nuværende tidspunkt er der indgået en databehandleraftale med Region Syddanmark. 
Læs mere

Tekniske informationer

Funktioner

Kalenderfunktion giver mulighed for at oprette aftaler som løbende kan opdateres på www.tiimo.dk. Planlagte aktiviteter i kalenderen vil blive vist på smartwatchet. Her kan man få et overblik over nuværende aktivitet, eller over hele  dagen på  smartwatchet, ved at swipe mellem de to visninger som appen har.

Visualisering giver  mulighed for at tilføje visuel nedtælling til næste aktivitet, samt visualisering af, hvor lang tid en planlagt aktivitet varer. Desuden er der mulighed for at tilføje ikoner og emojis til de enkelte aktiviteter, enten via biblioteket i appen eller ikoner du selv tilføjer.

Metode

Tiimo er et strukturværktøj og bygger ikke på en klinisk metode. Ikoner og piktogrammer anvendes som redskab til at visualisere opgaver og skabe struktur i dagligdagen.  

Målgruppe

tiimo henvender sig til børn og unge med ADHD med behov for ekstra struktur i hverdagen. Der undersøges dog også til andre diagnosegrupper.

Udvikler og samarbejdspartner

tiimo ApS

Data og sikkerhed

Tiimo udgør ikke en risiko i forhold til datasikkerhed. Som sundhedsprofessionel skal man dog være opmærksom på at tiimo kræver databehandleraftale  for at kunne indgå aktivt i behandlingen. Ønskes der at indgå en databehandleraftale kan man kontakte os for hjælp.

På nuværende tidspunkt er der indgået en databehandleraftale med Region Syddanmark i forbindelse med afprøvningen i Børn og Ungdomspsykiatrien i Odense

Klinisk Effekt

Der foreligger ingen studier af effekten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark CoLab Denmark