Cookies

Persondatapolitik og cookies

MindApps.dk bruger Cookies. Det betyder at du efterlader små elektroniske spor, når du besøger siden. Her på siden kan du læse, hvilke spor du efterlader når du besøger MindApps.dk. Det betyder blandt andet, at vi godt kan se, at din computer har været på siden før, men vi kan aldrig se, at det er dig.

De indsamlede data giver os information om:

  • Hvilke sider, der bliver besøgt på MindApps.dk
  • Hvor meget tid der bruges på hjemmesiden
  • Hvor længe man er på siden
  • Hvilken browser der bruges
  • Om MindApps.dk besøges via  computer, smartphone eller tablet
  • Hvordan man har fundet MindApps.dk, f.eks. på Facebook eller Google

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet.

Det betyder, at der lagres en cookie når Mindapps.dk besøges, hvilket muliggør at den enkelte enhed kan genkendes.


 

Hvorfor bruger vi cookies?

Mindapps.dk bruger cookies til at kunne tilbyde den bedst mulige hjemmeside til dig. Vi bruger statistikværktøjet Google Analytics, for at forstå, hvordan vores besøgende bruger Mindapps.dk.. Den indsamlede viden bruger vi til at optimere Mindapps.dk, så sitet er bedre at bruge.


 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Er du ikke til cookies, så kan du altid slette eller blokere cookies. Hvordan du gør dette, kan du se her

Du skal være opmærksom på, at der er  risiko for, at MindApps.dk ikke fungerer optimalt, hvis du vælger at blokere for cookies.


 

Hvilke cookies bruger vi?

Google Analytics

Vi har Google Analytics kørende for at måle trafikken på MindApps.dk.

Du har mulighed for at fravælge Google Analytics cookies her.


 

Hvad kan vi ikke med Cookies?

Den måde vi bruger cookies på betyder, at vi kan se, hvordan du og andre bruger MindApps.dk, men vi kan ikke se, hvem du er. Vi kan se, hvor mange der har besøgt en bestemt side, men vi kan aldrig se, om du har besøgt den.


 

Brug af personoplysninger og data

Mindapps.dk lagrer kun din e-mail og andre oplysninger, hvis du direkte har oplyst dem. Det sker udelukkende i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker det, kan du altid afmelde nyhedsbrevet, og så sletter vi dine data fra vores system.

Data og cookies bliver kun brugt til at gøre siden bedre. Data, cookies eller personoplysninger gives aldrig videre til en tredjepart.

Hvis du er i tvivl, eller hvis du mener, at vi ikke bruger dine personoplysninger korrekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.


 

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden, herunder cookies og personoplysninger, er du velkommen til at sende en mail til mindapps@rsyd.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om den enkelte enhed, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Mindapps.dk gemmer personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og at de lever op til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Internettets løbende udvikling betyder, at Mindapps.dk forbeholder sig retten til at foretage ændringer i behandlingen af personoplysninger.. Herunder at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Seneste ændringer i rettighederne kan ses under “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer  vil du blive orienteret via en synlig meddelelse på hjemmesiden.

Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1 .

Var artiklen nyttig for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark CoLab Denmark