Cookies

Persondatapolitik og cookies

MindApps.dk bruger Cookies. Det betyder at du efterlader små elektroniske spor, når du besøger siden. Her på siden kan du læse, hvilke spor du efterlader når du besøger MindApps.dk. Det betyder blandt andet, at vi godt kan se, at din computer har været på siden før, men vi kan aldrig se, at det er dig.

De indsamlede data giver os eksempelvis information om:

  • Hvilke sider, der bliver besøgt på MindApps.dk
  • Hvor længe du og andre er her på siden
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken computer, smartphone eller tablet du bruger
  • Om du kommer fra et link på Facebook
  • Det mest kendte elektroniske spor er en såkaldt cookie.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet, som du bruger til at besøge Mindhelper.dk. Den enkelte cookie gør det muligt for os at genkende den enkelte enhed. Men vi kan aldrig genkende dig.


 

Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at servere den bedst mulige hjemmeside til dig. Når vi eksempelvis får besøgstal i statistikværktøjet Siteimprove, så lærer vi en masse om, hvordan du og andre gerne vil bruge MindApps.dk. Den viden bruger vi til at hele tiden at gøre MindApps.dk bedre.

Et andet eksempel er, at vi med en cookie kan se, at du allerede har klikket ’ok’ til cookies, så du fremover ikke behøver at se vores lille pop-up.


 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Du kan altid slette cookies fra din enhed eller helt blokere dem. Hvordan du gør, og hvad det gør for din oplevelse på internettet. Se hvordan du sletter eller blokerer cookies i din browser.

Hvis du vælger at blokere for cookies, så kan du risikere, at MindApps.dk ikke fungerer optimalt hos dig.


 

Hvilke cookies bruger vi?

Google Analytics

Siteimprove
MindApps.dk bruger cookies fra Siteimprove til at måle trafikken på websitet.


 

Hvad kan vi ikke med Cookies?

Den måde vi bruger cookies på betyder, at vi kan se, hvordan du og andre bruger MindApps.dk, men vi kan ikke se, hvem du er. Vi kan se, hvor mange der har besøgt en bestemt side, men vi kan aldrig se, om du har besøgt den.


 

Brug af personoplysninger og data

Mindapps.dk lagrer kun din e-mail og andre oplysninger, hvis du direkte har oplyst dem. Det sker udelukkende i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker det, kan du altid afmelde nyhedsbrevet, og så sletter vi dine data fra vores system.

Data og cookies bliver kun brugt til at gøre siden bedre. Data, cookies eller personoplysninger gives aldrig videre til en tredjepart.

Hvis du er i tvivl, eller hvis du mener, at vi ikke bruger dine personoplysninger korrekt, så er du altid velkommen til at kontakte os.


 

Kontakt os om personoplysninger og cookies

Har du spørgsmål vedrørende sikkerheden, herunder cookies og personoplysninger, er du velkommen til at sende en mail til mindapps@rsyd.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om den enkelte enhed, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Mindapps.dk gemmer personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og at de lever op til dine rettigheder som bruger.

Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Internettets løbende udvikling betyder, at MindApps.dk forbeholder sig retten til at foretage ændringer i behandlingen af personoplysninger.. Herunder at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger. Seneste ændringer i rettighederne kan ses under “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer  vil du blive orienteret via en synlig meddelelse på hjemmesiden.

Ifølge persondataloven har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1 .

Var artiklen nyttig for dig?

Op
Ned

Tak for din feedback

Fortæl gerne, hvorfor du pegede tommeltotten op eller ned.

Mange tak

Vi sætter stor pris på dit input.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark CoLab Denmark