Viden om demens

Appen er et støtteredskab i hverdagen for alle, der arbejder med omsorg, støtte og pleje af mennesker med demens. Den indeholder et stort opslagsværk og hjælper blandt andet til at spotte ændringer i symptomer hos mennesker med demens.

Beskrivelse af appen:

Demenssygdom gør det svært at give udtryk for fysiske symptomer, ligesom det også påvirker personens adfærd. Derfor er det vigtigt, når man arbejder med pleje og omsorg, at have viden om demens.

I den daglige kontakt med borgere eller patienter kan man gøre sig en række observationer for at sikre korrekt pleje og behandling. Det er både vigtigt at være opmærksom på, om personen er ved at udvikle demens samt at have øje for andre symptomer på sygdom og ændringer i adfærd.

Appen indeholder:

Observationer:
Få hjælp til at spotte ændringer i symptomer hos mennesker med demens.

Opslagsværk:
Lær om demensfaglige begreber og find information om demenssygdomme.

Gode råd:
Få tips til at forbedre samarbejdet med mennesker med demens, de pårørende og dine kolleger.

Appens målgruppe:

Appen er for alle, der arbejder med omsorg, støtte og pleje af mennesker med demens.

Faglig vurdering:

”Flot, overskuelig og letforståelig app, der giver viden og konkrete værktøjer til arbejdet med demensramte.” – Fagperson A

”Appens indhold er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og appen dækker et bredt katalog af relevante emner for målgruppen” – Fagperson B

 

Beskrivelse af appens indhold og målgruppe er leveret af appudvikleren.

Læs mere

MindApps.dk understreger, at apps ikke kan erstatte sundhedsfaglig rådgivning, diagnose og behandling. Der tages ikke ansvar for synspunkter, rådgivning, anbefalinger eller udtalelser, der formidles i de forskellige apps.

Psykiatrien i Region Syddanmark Region Syddanmark