Appbibliotek

Synes du også, der findes en jungle af apps til mental sundhed? Appbiblioteket tilbyder dig fagligt vurderede apps til mental sundhed. Alle apps har gennemgået en kvalitetssikring, som sikrer, at de overholder gældende lovgivning. Derfor kan du trygt anvende eller anbefale brugen af alle apps, du finder.

Region Syddanmark
Målgruppe
Målgruppe
Målgruppe
Målgruppe
Symptom
Symptom
Symptom
Symptom
Tilgang
Tilgang
Sprog
Sprog
Aldersgruppe
Aldersgruppe
Platform
Platform
Pris
Pris
Bliss app er en app der udsender dagligt motiverende quotes indenfor mental sundhed, som er med til at støtte op om de områder i dit liv, som du arbejder med uanset om det måtte være stress, angst, depression eller vægtab, arbejdsmotivation mm.
Gratis, med tilkøb
Dybt Godnat er en godnathistorie og sovemeditations app, som skal give forældre en hjælpende hånd med putning eller lign, uden at børnene skal kigge på en skærm. Vælg blot indhold, start disse og klik dig ud af appen igen og lyt til fortællingerne.
Gratis, med tilkøb
How Are You? er en app udviklet til dig, der ønsker at optimere dit liv og opnå en bedre struktur i din hverdag. Du bliver på kort tid bedre til at planlægge din hverdag, fordi dine trivselsafstemninger sammenkøres med din kalender.
Med Lægehåndbogens app kan du søge i over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer. Appen ejes af Danske Regioner, er ikke finansieret af reklamer og uafhængig af kommercielle interesser. Appen henvender sig primært til sundhedsfaglige.
I Meta Learn lærer man at styre de mekanismer, der er årsag til fx angst, stress, depression og lavt selvværd. Gennem interaktive øvelser lærer man at anvende hensigtsmæssige strategier, der hjælper til psykisk ro og bedre livskvalitet.
Gratis, med tilkøb
Minplan er en klassisk kriseplan eller safety plan. Den består af felter, hvor patienten skriver advarselstegn, strategier, kontakter. Desuden findes adresser til alle psykiatriske skadestuer, akutnumre m.m.. Minplan er simpel og overskuelig.
Med Patienthåndbogens app kan du søge i over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer. Appen ejes af Danske Regioner, er ikke finansieret af reklamer og uafhængig af kommercielle interesser. Appen henvender sig primært til borgere.
Psykologens værktøjskasse giver dig mulighed for at tage styring i hverdagen. Du kan få støtte til at reducere angst og stress eller lindre smerte. Appen har også øvelser, der giver energi, bedre søvn eller mod til at sige fra.
Gratis, med tilkøb
SAFEAPP er en mobil applikation til at reducere selvskadende adfærd og lindrer psykisk smerte. Appen informerer om, hvad selvskade er, og hvordan man kan afværge eller aflede denne adfærd. Appen indeholder 36 beroligende eller afledende metoder.

Målgruppe

Målgruppe

Symptom

Symptom
Tilgang
Tilgang
Sprog
Sprog
Aldersgruppe
Aldersgruppe
Platform
Platform
Pris
Pris