Appbibliotek

Synes du også, der findes en jungle af apps til mental sundhed? Appbiblioteket tilbyder dig fagligt vurderede apps til mental sundhed. Alle apps har gennemgået en kvalitetssikring, som sikrer, at de overholder gældende lovgivning. 

Region Syddanmark
Målgruppe
Målgruppe
Målgruppe
Målgruppe
Symptom
Symptom
Symptom
Symptom
Tilgang
Tilgang
Sprog
Sprog
Aldersgruppe
Aldersgruppe
Platform
Platform
Enhed
Enhed
Pris
Pris
Bliss app er en app der udsender dagligt motiverende quotes indenfor mental sundhed, som er med til at støtte op om de områder i dit liv, som du arbejder med uanset om det måtte være stress, angst, depression eller vægtab, arbejdsmotivation mm.
Gratis, med tilkøb
Dybt Godnat er en godnathistorie og sovemeditations app, som skal give forældre en hjælpende hånd med putning eller lign, uden at børnene skal kigge på en skærm. Vælg blot indhold, start disse og klik dig ud af appen igen og lyt til fortællingerne.
Gratis, med tilkøb
How Are You? er en app udviklet til dig, der ønsker at optimere dit liv og opnå en bedre struktur i din hverdag. Du bliver på kort tid bedre til at planlægge din hverdag, fordi dine trivselsafstemninger sammenkøres med din kalender.
Gratis
Hvil® er din digitale søvncoach, som hjælper dig med at forstå din søvn, hvad der påvirker din søvn, og giver dig værktøjerne til at etablere vaner, adfærd og tanker omkring din søvn, så du kan få en bedre søvn.

Betaling
Med Lægehåndbogens app kan du søge i over 2.500 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer. Appen ejes af Danske Regioner, er ikke finansieret af reklamer og uafhængig af kommercielle interesser. Appen henvender sig primært til sundhedsfaglige.
I Meta Learn lærer man at styre de mekanismer, der er årsag til fx angst, stress, depression og lavt selvværd. Gennem interaktive øvelser lærer man at anvende hensigtsmæssige strategier, der hjælper til psykisk ro og bedre livskvalitet.
Gratis, med tilkøb
Minplan er en klassisk kriseplan eller safety plan. Den består af felter, hvor patienten skriver advarselstegn, strategier, kontakter. Desuden findes adresser til alle psykiatriske skadestuer, akutnumre m.m.. Minplan er simpel og overskuelig.
Mobilize Me er et visuelt strukturværktøj, der kan sammenlignes med digitale piktogrammer. Støttenetværket bygger brugerens dag op ved hjælp af billeder og alarmer, som brugeren kan vinge af, som aktiviteterne skrider frem.
Betaling
MY INNER ME er en mentalsundheds app for forældre med børn i alderen 8+. Appen kan begrænse barnets problemadfærd, hjælpe familien til at forstå hinanden bedre, samt kommunikere mere positivt sammen og have et tættere sammenhold.
Gratis, med tilkøb

Målgruppe

Målgruppe

Symptom

Symptom
Tilgang
Tilgang
Sprog
Sprog
Aldersgruppe
Aldersgruppe
Platform
Platform
Enhed
Enhed
Pris
Pris